Grote beurt BMW

Bekijk de kosten van een grote beurt voor uw auto

20%

Korting

190,- Vanaf prijs:

159,-

Contactloos gratis halen en brengen

6 maanden garantie

Dekking door heel Nederland

Wat wordt er gedaan bij een grote beurt?

De gemiddelde duur van deze dienst: 3 uur en 30 minuten

Het is belangrijk om de staat waarin uw BMW verkeerd te laten bepalen door experts zodat u weet waar u aan toe bent. Experts raden aan om bij een bepaald aantal kilometer op je kilometerteller een grote beurt te laten uitvoeren ondanks de langere onderhoudsintervallen die horen bij de nieuwere auto’s. In uw onderhoudsboekje zal dit allemaal vermeldt staan.


Grote beurt BMW

190,-

159,-

Het verversen van de olie

Vervanging van het oliefilter

Vervanging van het luchtfilter

Vervanging van het interieur filter

Bijvullen van diverse vloeistoffen

Om ervoor te zorgen dat uw BMW in een goede staat blijft is het nodig om bij een bepaald aantal kilometers verschillende werkzaamheden uit te voeren zoals een grote beurt. Daarnaast wordt uw auto grondig gecontroleerd op 79 punten. Zo worden problemen snel ontdekt en kunnen die op hetzelfde moment nog verholpen worden. Zo staat u niet met uw handen in uw zakken als er na de grote beurt iets aan de hand is.


 


Grote beurt auto voor BMW modellen

Veelgestelde vragen over een grote beurt voor auto's

Wanneer moet ik de grote beurt voor mijn BMW laten uitvoeren?

Bij de nieuwere modellen BMW geeft het lampje in het dashboard kastje aan wanneer er weer onderhoud verricht moet worden. De onderhoudsintervallen verschillen per auto en de kilometers die u jaarlijks aflegt. Als het gaat om onderhoud is de kilometer stand het meest bepalend, aan de kilometer stand kunt u zien welk soort onderhoud er moet worden gedaan of dat er onderdelen aan vervanging toe zijn. In het onderhoudsboekje houdt de garage bij wat voor werkzaamheden er allemaal uitgevoerd moet worden. Als u niet weet wanneer uw auto een grote beurt moet krijgen en het wordt niet aangegeven door de boordcomputer dan moet u daarin kijken om er achter te komen wanneer er weer een grote beurt nodig is


Wat kost een grote beurt voor een BMW ?  

U kunt een grote beurt voor uw BMW inplannen vanaf €159 in plaats van €190. Dit betekent een korting van maar liefst 20%  wanneer u de grote beurt via ons inplant. De exacte kosten voor een grote beurt verschillen per merk, model en type auto. Als er problemen tijdens de grote beurt ontstaan worden die met u in overleg besproken en ook zo doende op tijd verholpen. Wanneer u de exacte kosten wilt weten, kunt u online een grote beurt aanvragen. Wanneer u dit doet hoeft u niet te vrezen aan een afspraak vast te zitten, u kunt namelijk op elk gegeven moment een afspraak annuleren. U kunt de kosten berekenen door uw kenteken in te voeren op de website.


U kunt niet enkel genieten van alleen de mooie kortingsprijzen maar van nog veel meer. U heeft niet enkel profijt van de korting maar u kunt ook gebruik maken van de gratis haal en breng service. De garage die de grote beurt zal uitvoeren, zal ook uw auto ophalen en na de grote beurt de auto weer helemaal gecontroleerd en gerepareerd teruggebracht worden. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen om de exacte kosten op te vragen. Dit kunt u doen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 op het nummer 088-2222000.


Waarom zou ik geen kleine beurt nemen voor mijn BMW ?  

U heeft er misschien wel eerder van gehoord dat er een keuze is tussen een grote beurt en een kleine beurt. Maar u vraagt zich natuurlijk af wat het verschil is: Een kleine beurt is natuurlijk goedkoper dan een grote beurt maar er worden bij een kleine beurt ook op andere punten gecontroleerd. De grootste verschillen zijn dat de auto bij een kleine beurt op zo’n 20 punten wordt gecontroleerd, terwijl dit bij een grote beurt zo’n 80 punten zijn. Bij een grote beurt worden er meer vloeistoffen vervangen of ververst dan bij een kleine beurt. Uw auto krijgt een completere behandeling waardoor u voor een flinke tijd zorgeloos in de rondte kan rijden zonder dat er problemen ontstaan. Uiteraard is dit nooit helemaal met zekerheid te zeggen, want er kan ook nog schade ontstaan nadat de kleine- of grote beurt is uitgevoerd.


Het is belangrijk om regelmatig een grote beurt uit te laten voeren, aangezien er ook andere punten worden gecheckt dan bij bijvoorbeeld de verplichte APK keuring. Hiermee kunt u voorkomen dat er straks nog meer onderhoud aan uw auto moet worden gedaan, terwijl dit voorkomen had kunnen worden als dit eerder opgemerkt was tijdens een grote beurt bijvoorbeeld. Wanneer u regelmatig een APK en een grote beurt laat doen is het mogelijk om tussendoor een kleine beurt te laten uitvoern zodat u nog een extra meetmoment heeft om te controleren of uw auto nog veilig rijdt.


Per BMW verschilt op welke punten gecontroleerd wordt tijdens een grote beurt. Er zijn ook standaard punten die bij elke BMW worden gecontroleerd. Onderdelen worden alleen vervangen als hiervoor noodzaak is of als de monteur het idee heeft dat dit op zeer korte termijn het geval zal zijn. Er zal niks worden vervangen zonder noodzaak en u zal ten alle tijden te horen krijgen over wat vervangen moet worden of u er mee instemt.


Over BMW

Het bedrijf vierde op 7 maart 2016 haar 100-ste verjaardag en werd opgericht in 1916. In 1912 richt de duitse ingenieur Karl Friedrich Rapp een vliegtuigmotorenfabriek op onder de naam Rapp Motorenwerke Gmbh. Het fabriek werd in de Beierse Stad München gevestigd. In 1916 neemt Gustav Otto het bedrijf over van Karl Rapp en voegt het samen met zijn eigen bedrijf genaamd Aerowerke Gustav Otto. Waarna de fusie heeft geleid tot het ontstaan van het nieuwe bedrijf onder de naam Bayerische Flugzeug Werke. Dit bedrijf wordt ook aangemerkt als het begin van BMW. In 1918 veranderde de naam ook in Bayerische Motoren Werke (BMW). Na de Eerste Wereldoorlog stapte BMW over op spoorweg remmen omdat het in Duitsland verboden werd om nog vliegtuigen te produceren. In 1928 nam BMW het bedrijf Eisenbach en hield zich sindsdien ook bezig met de autoproductie. Eerst alleen de dixie en de austin en vanaf 1933 werden de eigen unieke modellen van BMW gebouwd. BMW was tijdens de tweede wereldoorlog onontbeerlijk voor de duitse strijdkrachten met de levering van vliegtuigmotoren, motorfietsen en allerlei andere voertuigen. Tegen het einde van de tweede wereldoorlog kregen de BMW fabrieken het dan ook zwaar te verduren. De wederopbouw werd na de oorlog gemaakt met de populaire BMW motorfietsen en de bouw van een kleine auto met drie wielen, de BMW Isetta. In de autoproductie maakte BMW in 1961 een doorbraak met de BMW 1500 en vervolgens in 1977 met de achterwiel aangedreven 323i. Sindsdien werd de achterwielaandrijving de kenmerk van alle BMW-modellen. In 1985 werd de All-Wheel Drive geïntroduceerd en in 2003 de intelligente All-Wheel Drive systeem. De xDrive werd eerst toegepast op de BMW SUV's en vervolgens ook steeds meer op alle andere modellen. BMW heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een bekend en niet weg te denken Wereldmerk. Deze holding heeft zichzelf sterk uitgebreid met het dochtermerk Mini. Daarnaast is BMW in bezit van de Rolls-Royce merkrechten en mag daarom ook modellen uitbrengen ondanks dat Volkswagen de naam en logo in eigendom heeft. "Plezier door rijden" is waar BMW voor pleit en zorgt hiervoor met verscheidene exclusieve modellen. zowel in uiterlijk, gevoel als het eigen geluid van elke BMW motor.

In 3 stappen uw Grote beurt auto geregeld voor uw BMW

Stap 1

Selecteer op onze website uw auto onderhoud & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en garage waarop u het onderhoud uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw auto is in goede handen bij een van onze erkende garages bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Auto’s voor uw BMW ‌‌Grote beurt auto?

Gratis landelijk ophalen en afleveren vanuit huis of werk

Landelijk online platform met klantenservice

Alle bij ServiceRight aangesloten servicepunten zijn erkend door o.a. FOCWA & RDW

Garantie op onderdelen en arbeid

Fabrieksgarantie blijft ten alle tijden gewaarborgd

Ervaringen met ServiceRight Auto's

0.0 uit klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Auto’s

-20%

Kleine beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en de oliefilter
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Car cleaning tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
6 maanden garantie

BEKIJK & BOEK

-20%

Grote beurt NU tijdelijk 20% korting!

Verversen van olie en diverse filters
Afstempelen onderhoudsboekje
BOVAG garantie (6 mnd)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke